• Rákóczi Szálloda
  • Páratlan gasztronómiai élmények várják

Sárospatak-Végardói Termál Fürdő

 

Medencék:

Úszómedence

Az úszómedence a téli üzemmódban is, sátorfedéssel a vendégek-, a vízilabda edzések-, és az iskolai úszásoktatás rendelkezésére áll. Közkedvelt a rendszeresen úszni vágyók körében. Sportolásra alkalmas hőmérsékletű.

Tanmedence

A tanmedence sátorborítással a téli üzemmódban is használható, meleg vizes medence. A termálvizes relaxáció kitűnő kikapcsolódást nyújthat a hideg téli estéken. Ajánlani tudjuk mind a kisgyermekes családok, mind pedig az idősebb korosztály számára is.

Gyermek medence

A vízköpő élményelemekkel ellátott gyermek medence a bébi korosztálytól egészen a nagyobb kisiskolásokig minden gyerkőc szórakoztatására alkalmas,melyet a nyári időszakban vehetnek igénybe.

Acapulco medence

A nyári időszakban működő közkedvelt 500 m2 vízfelületű (vese alakú) medence 3 fő részből áll: van egy pezsgős élményelemmel ellátott rész, ahol vendégeink felfrissíthetik magukat; a kisgyermekes családoknak nyújt pancsolási lehetőséget egy sekély rész, ahol a szülő együtt fürödhet gyermekével; és végül egy barlangos dögönyöző élményelemmel ellátott mélyebb rész.

Termál medence

Fürdőnk legmelegebb vizű medencéje, mely több szintből áll, és a szintek is különböző hőmérsékletűek, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Több típusú élményelemmel ellátott, nagyon közkedvelt, modern és színvonalas medence.

Többcélú medence

Közepes hőmérsékletű medence, mely elsősorban a fiatal korosztály és a kisgyermekes családok szórakoztatását szolgálja. A medence közvetlen közelében egy kisméretű csúszda található, melyet a gyermekek előszeretettel használnak.

vissza

Megosztás

Kapcsolat

Rákóczi Panzió

Sárospatak, Rákóczi út 30.
Telefon: 47/312-111
            30/338-8065
E-mail: rakoczipanzio1@gmail.com

Szobafoglalás